Skip to content

Международна дейност

Yes, We Can!

„Сцената“, на която се чувстваме най-добре, е международната. Особено в немскоговорящите страни ние се чувстваме като у дома си. За международни клиенти, които се нуждаят от първокласна правна консултация в България, нашата кантора е особено атрактивна алтернатива на големите правни кантори. Защото ние винаги действаме бързо, компетентно, надеждно и ефективно, като предлагаме пълни правни консултации, съчетани с персонално отношение и лесна и достъпна комуникация, на атрактивни цени.

Не сме само правни консултанти: ние сме спаринг партньор за нашите клиенти

Известно е, че икономиката работи трансгранично. Като логична последователност на това, ние мислим, действаме и съветваме трансгранично и интердисциплинарно. Ние сме не само консултанти, но и спаринг партньори на нашите клиенти.

Нашата кантора не принадлежи към международна мрежа от адвокатски кантори, но от години ние постоянно работим на приятелски начала с висококвалифицирани адвокатски кантори, данъчни консултанти, счетоводители, одитори и нотариуси от Германия, Австрия, Швейцария и страните от Централна и Източна Европа, с които споделяме общи принципи и виждания. Затова ние сме в състояние да предложим на нашите клиенти съвети по международни казуси, ефективно и без бюрократични пречки.

Най-високи стандарти за качество са нашият основен приоритет

Подобно на нас, нашите доверени партньори работят в съответствие с най-високите стандарти за качество и са изключително запознати с местните характеристики и изисквания на своята страна. Ние можем по всяко време да се обърнем за съдействие към висококомпетентни експерти от нашата международна експертна мрежа. Това ни позволява да предлагаме на клиентите ни цялостни решения по казуси от международен характер във всички области на корпоративното право.

По-специално ние предлагаме следното:

  • Пълно консултиране на клиенти на немски или английски език по всички международни аспекти на различни бизнес проекти, като се вземат предвид приложимото законодателство, както и счетоводните и данъчните особености в Австрия, Германия, Швейцария и страните от Централна и Източна Европа.
  • Предлагаме съвременни и финансово ефективни решения за комуникация с клиентите. Едно и също лице за контакт от нашата адвокатска кантора винаги е на Ваша разположение по всички Ваши въпроси и коментари.