Skip to content

Изключване на отговорността

Този уебсайт е насочен към клиентите на Адвокатска кантора Д-р Мирослава Христова и към трети лица, които се интересуват от нашата адвокатска кантора.

Информацията на този уебсайт e само първоначална обща информация, тя не представлява правна консултация. Съветваме ползвателите на сайта да не предприемат правни действия на база на получената от сайта информация, а да потърсят съдействие от адвокат, който може да предостави цялостна правна услуга, имайки предвид конкретиката на съответния казус. С удоволствие ще Ви съдействаме, ако се свържете с нас на следния имейл адрес: office@recht.bg.

Въпреки че се стремим постоянно да актуализираме информацията на нашия сайт, законодателството и съдебната практика се променят динамично. Кантората не гарантира и не носи никаква отговорност за това, че предоставеното съдържание на нашия сайт може да не е съобразено с актуалното законодателство и актуалната съдебна практика.

Сайтът на нашата кантора може да съдържа препратки (хиперлинкове) към други сайтове. Ние нямаме влияние върху естеството или съдържанието на тези други сайтове и не носим никаква отговорност за тяхното съдържание. Нашият съвет е да подхождате с нужното внимание към съдържанието и условията за ползване на съответните сайтове, както и прилаганата от тях политика за поверителност на личните данни.

Получаването на информационно съобщение, включително имейл или съобщение през някоя от социалните мрежи, които използваме, не създава никаква правна обвързаност между кантората и Вас.

Всички спорове във връзка с използването на сайта ще се решават по българското право пред компетентния български съд.