Skip to content

Правна експертиза и бизнес ноу-хау в едно

Професионализъм и страст във всичко, което правим

Нашата философия е да предлагаме правни съвети от най-високо качество. Работим със страст и отдаваме голямо значение на високия професионализъм и креативност, както и на максимална ефективност и сигурност. За нас правните съвети означават много повече от решаване на правен проблем. От жизненоважен интерес за всеки клиент е способността на адвокатската кантора да разбира търговските процеси и логика на взетите решения. Поради това ние сме постоянно тясно ангажирани в търговската дейност на нашите най-големи клиенти.

Ние сме не само отлични юристи, но и практически ориентирани, креативно мислещи прагматици. Имаме задълбочени познания за икономиката и пазарa, придобити въз основа на дългогодишния ни опит в постоянното правно обслужване на големи международни концерни, които са наши клиенти. Нашите правни консултации са базирани на бизнес модела на всеки отделен клиент. Неговите икономически цели стоят винаги на преден план в нашето правно обслужване.

Think smart!

Като бутикова адвокатска кантора ние сме особено горди, че ежедневно и от години представляваме в България интересите на редица известни европейски и международни дружества и концерни. Нашето портфолио включва всички правни услуги, които се предоставят и от големи адвокатски кантори.

Големите компании се спират на нас, защото нашата офис-структура и „hands-on“ манталитет на работа ни позволяват да предлагаме качествени, прагматични, креативни и индивидуални решения бързо и на конкурентни цени. Отдаваме голямо значение на прозрачността и яснотата при формирането на разходите на нашите клиенти. За да гарантираме Вашата сигурност във връзка с разходите Bи, предварително ще ги обсъдим с Вас в детайл.

Индивидуален подход с всеки клиент

Ние предлагаме услугите, които предлагат и големите национални и международните кантори, но имаме високо ефективната вътрешна структура на бутикова правна кантора. Така осигуряваме на нашите клиенти гъвкаво, висококачествено и индивидуално правно обслужване. Кратките пътища на комуникация с клиента за нас са нещо съвсем естествено. Всеки клиент по всяко време може да се oбърне към нашия екип и да разчита на нашите експертни познания и подкрепа.

Ние разбираме нашата работа като лична връзка с нашите клиенти. Поради това сме винаги на разположение и готови да се срещнем с тях. Всеки клиент е важен за нас и трябва да получи най-доброто правно обслужване. Дългосрочното сътрудничество с нашите клиенти е наш основен приоритет.

Ние виждаме себе си като неразделна част от Bашия екип. Нашите клиенти особено оценяват индивидуалния творчески подход и амбицията, с която решаваме дори и най-сложните казуси. Всичко това, както и индивидуалните отношения с всеки клиент, ни отличават на пазара. Ние съчетаваме нашата правна експертиза и бизнес ноу-хау с богатия практически опит на всеки член на нашия екип. Така се развиваме и вървим напред.